Pilulele So Hard pentru erectii puternice

Intrebari frecvente


Ce este So Hard pentru barbati?

So Hard este un supliment natural din plante care imbunatateste sanatatea sexuala si combate disfunctiile erectile, conducand la obtinerea de erectii ferme in momentul ejacularii. So Hard este un produs sigur, realizat, testat si recomandat de catre specialistii din domeniul medical care au ales cu grija ingredientele pentru a solutiona problemele legate de erectie. So Hard este fabricat in conditii optime si la standarde inalte din punct de vedere calitativ.

Cum combate So Hard impotenta?

Disfunctiile erectile se realizeaza prin cresterea volumului de sange in tesuturile penisului. So Hard functioneaza pe principiul largirii acestor tesuturi erectile pentru a le mari capacitatea si pentru a creste cantitatea de sange. Rezultatul final este obtinerea de erectii mult mai puternice, oferind un sentiment de implinire sexuala.

Cum pot sa folosesc So Hard pentru barbati?

Ca mod de administrare, pastila So Hard se ia cu 45 minute inainte de actul sexual. Rezultatele vor fi vizibile in mai putin de 60 de minute de la administrare, iar efectul pilulei dureaza pana la 72 ore. Este recomandata continuarea tratamentului cu aceste pilule pentru a combate complet problemele cu erectia, prelungind perioada normala de excitare, mentinand crescuta dorinta sexuala si obtinand performante sexuale optime.

Vor exista efecte adverse?

So Hard nu prezinta efecte secundare, pentru ca este un supliment nutritiv bazat pe plante, care nu necesita prescriptie din partea unui medic, fiind sigur si natural 100%.

So Hard ajuta si la cresterea penisului?

Chiar daca dispui de probleme cu erectia sau nu, So Hard permite imbunatatirea fluxului sangvin din penis, astfel vei obtine o erectie puternica, de lunga durata. Astfel, penisul tau va fi in erectie mult mai mult timp si vei avea parte de performante sexuale la care nu credeai ca vei ajunge vreodata.

Este So Hard scump din punct de vedere al pretului?

In nici un caz, So Hard este accesibil oricarui buzunar. Odata ce l-ai cumparat si ai fost martor la rezultatele extraordinare pe care le-ai obtinut, vei opta pentru acest produs ori de cate ori ai nevoie. Cu siguranta, vei prefera So Hard, cu ingrediente superioare din punct de vedere calitativ, decat sa achizitionezi alte alternative, mai ieftine, dar cu o eficienta mult mai scazuta. Vei beneficia de preturi reduse daca optezi pentru o cantitate mai mare.

Voi beneficia de confidentialitatea produsului?

Obiectivul nostru este acela de a-ti oferi un sprijin de baza pentru solutionarea problemelor tale sexuale. Acest lucru implica si ambalajul discret in care va fi amplasat produsul, astfel incat nimeni nu va sti ce ai comandat.

Cand vor ajunge produsele?

Produsele ajung la client in functie de modalitatea de livrare pentru care a optat: maxim 48 ore pentru serviciul de curierat si maxim 4 zile pentru serviciile postale. Se va percepe si o taxa fixa de transport: curierat 14 RON si Posta Romana 10 RON.

Promotii Curente
Produs Notificat
  • Pilulele So Hard sunt notifcate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare- IBA
  • Aviz de notificare Nr. 4907/08.09.2010

Male Enhancement Products